En effektiv måte å forbedre kvaliteten på metallstål i Kina

Metallformstål er et av de viktigste materialene for moldproduksjon. Under markedsføring av moldindustrien utvikler verdens moldstålindustri seg raskt, men kvaliteten på Kinas moldstål kan ikke oppfylle kravene til stål, så Kinas moldstålindustri må forbedre produktkvaliteten. I følge analysen av relevante personer vil følgende måter effektivt forbedre kvaliteten på muggstål:

Først og fremst bør vi øke investeringen i nye forsknings- og utviklingsfond for støpestål, utvikle en serie nye støpestål i tråd med de internasjonale standardene og fremme produksjonen Det andre er å etablere et enhetlig formutvalgssystem og en komplett serie med formstål; For det tredje, forbedre kvaliteten på metallurgi, øke variasjonen i spesifikasjoner, dårlige produkter, kvalitet; For det fjerde, styrke anvendelsen av overflatebehandlingsteknologi av stålstål.

Gjennom disse effektive måtene antas det at Kinas moldstålkvalitet vil bli mer og mer høy, gradvis med det internasjonale avanserte nivået, slik at Kinas moldstål ikke bare kan møte den innenlandske moldindustrien med etterspørsel etter stål, men også eksportere utenlands, i det utenlandske markedet for å åpne for en større markedsplass.

20160516110942540301


Innleggstid: Aug-22-2020
Få gratis bildebok
  • sns07
  • sns06
  • sns09

applikasjon

Produksjon